Има някой трикове, благодарение на които ще изглеждате с до 5 килограма по-слаби, от колкото всъщност сте.

Единият от вариантите е да носите едноцветни „изчистени“ от към дизайн дрехи. Повечето от вас сигурно са на ясно, че най-подходящ за вталяване е черният цвят.

Ако обаче сте почитател на разноцветния стил на обличане и все пак желаете да изглеждате по-слаба, прочетете тази статия.

Един от най-добрите начини да прикриете излишните килца е да подберете правилния тип яке. Най-доброто яке за по-сочните дами е с дължина под дупето-стигаща до горната част на бедрото. Острите яки на връхната дреха също са от значение.

Полите тип молив (по-широки в областта на ханша и стеснени към колената) също са много популярни и оказва се са подходящи за жени с различни килограми. В цветово отношение тъмно сивият свят е най-адекватен.

Изключително важен е и подборът на дънки. Модните специалисти препоръчват дамите с по-пищни форми в никакъв случай да не купуват дълбоко изрязани дънки и джинси. Важна е още и дължината. Най-добре е те да покриват глезена, тъй като в този случай фигурата ви ще изглежда по-издължена. Токчетата под джинсите също ще ви помогнат за по-слаба визия.

Носете дълги украшения за врата. Освен, че са изключително актуални, продълговатата U форма на бижутата ще направи така, че торсът ви ще изглежда по-удължен и фин.

През по-студените дни пък можете да замаскирате излишните килограми като поставите красив широк шал върху палтото или якето си. По този начин вниманието ще бъде привлечено от кръста на горе, а по-обилните ви части ще останат незабелязани.

Подбирайте правилните колани. По-масивните и широки колани, каквито например носи Бионсе, със сигурност ще ви направят по-слаби.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: ezine.bg