Синьото лято тази година е осигурено от ластични дънки, които изживяват своята нова ера.

Актуалните модели този сезон, предназначени за дамите, са с приповдигащ ефект, който изцяло променя фигурата. Този ефект е постигнат с помощта на специален еластан, който стяга проблемните части на дупето и бедрата.

Всяка жена, която се е променила с този тип дънки, може да акцентира на корема, като избере модел с ниска талия. Закръглените дами е добре да вземат модел в тъмни цветове, които правят фигурата да изглежда по-стройна.

Дамите трябва да внимават много, ако изберат дънки с различни апликации по тях. За еластичните не е добре да има орнаменти.

Ластичните дънки, които някога бяха патент само на феновете на на метъла и рока, днес се носят от всички мъже. Повечето от тях все по-често предпочитат модели, които очертават задните части и се свиват надолу. Това вече не е признак на лош вкус, а на собствен стил.

Изтърканите джинси, осеяни с кръпки и цепки, и това лято държат първите места в модните тенденции. Освен че са много актуални, са подходящи и за горещините, тъй като дупките по тях внасят прохлада.

Изсветлените химически дънки са модерни във всичките си варианти и нюанси на синьото. За лятото обаче са по-подходящи почти белите модели. Този сезон те са разнообразени с всевъзможни камъни, капси, мъниста, които са сложени по джобовете и по краищата им, съобщава в. „Телеграф“.

Този тип джинси може да се съчетае както с тениска, така и с вталено сако. За по-ежедневен външен вид пък дизайнерите предлагат актуалния в момента каубойски стил.

Той може да се постигне с дълга блуза широк колан на талията и с летни дънкови ботуши.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: ezine.bg