Дизайнерите знаят, че мъжете с наслада оглеждат дами, чиито бедра са привлекателно скрити под полата. Нищо не подчертава женствеността така, както го прави полата.

През пролетта и лятото на 2011 са на мода варианти, които са подходящи за всеки вкус, стил и фигура. Разнообразието от модели и цветове, които са актуални, ще помогнат на всяка дама да подчертае своята индивидуалност.

Широките поли, дълги до коленете и надолу, в стила на женствеността от шестдесетте години на миналия век, в скромно каре или ярки принтове, са модерни през този сезон.

Този тип поли се носят със секси корсети, но също така и със строги мъжки сака, а също и със свободно падащи блузи. Тези поли изискват елегантни обувки на токчета и изящни чантички тип куфарче.
На мода са поли от шестдесетте

Модерни са и полите, изпипани в стила на седемдесетте – те са интелектуални и загадъчни и винаги са прави. Носят се със сако, риза и поло. Дължината варира от супермакси до средата на коляното. Допълват ги високите ботуши, обемните чанти и правите палта.

През пролетта на 2011 са на мода дългите поли от дантела или прозрачен шифон. Черният цвят е най-популярен. Тези поли се носят с груби обувки тип милитъри и със сабо.

Полите, декорирани с асиметрични волани, са актуален пролетен вариант. С тях се носят къси блузи, които показват стегнатото коремче. Една от модерните поли на този сезон е мини или макси пола с едра плетка, изработена на една или две куки.

Асиметричният подгъв също е на мода. Отпред полата е къса, а отзад – двойно по-дълга. Коктейлните поли от този тип приличат на рокли за канкан или опашки на русалки.

За офиса са подходящи поли от леки материи, дълги до средата на коляното. Носят се с удължени вталени сака с колани. За уикенда са идеални полите от памук, които са на ластик и се носят с тениски или ретро-блузи с кръгли якички.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook