Дамите, които държат на своя перфектен външен вид и искат да коригират някои несъвършенства на фигурата си, без да губят от женствената си индивидуалност, вече имат възможност за избор – новата колекция на Triumph, обединена под мотото “Shape Sensation”, им предоставя три великолепни серии бельо с shape ефект, които са в унисон с последните модни тенденции.

Lace Sensation, Retro Sensation и Smooth Sensation – блясък, красота, удивително усещане за комфорт и едновременно с това – всички проблемни зони по тялото изчезват като с магическа пръчка. Съблазнително деколте, тънка талия, плосък корем, гладки бедра и стегнато дупе – това са характеристиките на твоето тяло, ако решиш да облечеш бельото “Shape Sensation”.

Lace Sensation е за всички, които предпочитат дантелата! Лека, лазерно изрязана дантела, изработена по иновативна технология без шевове и подгъви и средно ниво на пристягане – никога еластичната дантела не е била толкова привлекателна, мека и оформяща прекрасен, строен силует.

бельо Triumph колекция Shape Sensation

Retro Sensation е в модерен дизайн с ретро привкус. Бельото е безшевно, с вградени парчета с различна степен на пристягане – по-силно при проблемните зони. Силуетът става видимо по-тънък, а дрехата изглежда така, сякаш си без бельо под нея.

Smooth Sensation постига shape ефект от висока степен, благодарение на безшевната материя, която е с по-силен пристягащ ефект при проблемните зони, но следва изкусно женствените извивки на тялото. С изчистената си линия, плоските ръбове и нежните допълнения от дантела и галон в контрастни цветове – бельото е елегантно и модерно.

Новата колекция предлага разнообразие от сутиени, долни части и освен това напомнящи на горни дрехи топ-ове и комбинезони, тип рокля. Цветовете са класически – черно и карамелено бежово или в модните за сезона бледо сиво и цикламено розово.

“Shape Sensation” моделира фигурата, като пристяга проблемните зони там, където е необходимо и подчертава красивите извивки на тялото. Привлекателното бельо, което засилва женственото излъчване по естествен начин, постигайки shape ефект от средна или висока степен и ви кара да се чувствате великолепно заради комфорта при носене.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook