На подиума се завръща модата от 60-те, като успява да докаже правото си на съществуване. Именно затова в настоящата година ще са актуални роклите с пищни поли, някои по-къси, други до коленете, някои дълги. Пищните рокли са вълнували винаги великите котюристи. А модните дизайнери представят в колекциите си разнообразни модели.

Пищните рокли за сватба
Обикновено богатите рокли присъстват в сватбените колекции. През тази година такива модели на булчински рокли отново са на върха. Рокли с корсети от скъпи тъкани, украсени с пайети, цветни бродерии, камъни и мъниста са основната тенденция за 2011-а.

Пищни рокли и за бала
Богатите рокли заемат водещо място и при балните колекции. Тясна талия, изтънчени точни кройки, красива пищна пола – това а основните щрихи за модните рокли за абитуриентките. Такива модели подчертават индивидуалния вкус и необичайния стил.

Повечето дизайнери утвърждават, че пикът предстои тази пролет. Особено популярни ще са роклите в наситени и ярки тонове, а също и в пастелни оттенъци с различни принтове – цветя, райета, точки, животински.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: kozmetikata.com