Кораловите цветове и кралските модели са хит за абитуриентския сезон. Тенденциите за официалната мода ще бъдат представени на луксозното изложение за бални тоалети и аксесоари в неделя, 20 март, в хотел Радисън, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

С подаръци за всички абитуриенти ще стартира събитието – освен че ще могат да се насладят на рокли-уникати и аксесоари, които за първи път ще бъдат представени у нас, гостите ще получат и дарове от Сенсодин.

Любимата дизайнерка на родния елит – Яна Конжагюлова за първи път се включва в подобно събитие. Тя е уникална със своята мулажна техника, която гарантира неповторимост на официалните тоалети. Дизайнерката ще представи рокли от коприна и шифон, с ръчни бродерии и декорации. Актуалните цветове са колар, златисто, сребърно, тюркоаз, а дължините са разнообразни, преобладават късите рокли с дълъг шлейф. Колани, шалове, брошки и други аксесоари ще представи още дизайнерката.

абитуриентски рокли

По време на изложението за първи път у нас ще бъде представена македонската модна марка Emili Exclusive Design, която подготвя  уникален модел кралска рокля с кристали. Моделът е ръчно изработен и обогатен с кристали Swarovski. Модна къща Принцес показва новите тенденции при абитуриенските рокли за пролет-лято 2011.

Уникалните артистични тоалети на дизайнерката Дафелия Пъндева обединени от марката „Miss Daffre”, ще привлекат вниманието на търсещите нестандартна изява на бала. Луксозни оригинални рокли ще представят дизайнерите на арт студио КАВ – ръчно рисувана коприна и материи от световноизвестните дизайнери Роберто Кавали, Емануело Унгаро и др.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook