“Hello day” – това е посланието, което sloggi отправя към всички свои почитатели, предоставяйки им възможността да направят своя избор от прекрасните предложения на новата колекция Пролет-Лято 2011.

Тази пролет популярната марка залага преди всичко на иновационните текстилни технологии, които превръщат ежедневното дамско бельо във все по-невидимо.
Стартът е през 2004 г, когато марката предлага на пазара първото по рода си “невидимо” бельо от серията sloggi light. Гащичките са в различни кройки – стринг, хипстер или танга, но си приличат по това, че прилепват към тялото като втора кожа. Благодарение на лазерно изрязаните си краища “невидимото” бельо не се нуждае от подгъви и шевове, които практически “изчезват” и не личат дори под плътно прилепнали дрехи – качества, които бързо го превръщат в пазарен хит. Следва серията sloggi light cotton (2009) – изработена по същата технология, но от материя, съдържаща 95 % памук. В пролетната колекция тази серия се появява в два нови модни цвята – “кафе с мляко” и “люляково лилаво”.

Sloggi Light Ultra Soft е названието на новата серия невидимо бельо, която предлага комфорт и усещане за свежест през целия ден.
Изработено е от иновационна материя, наречена Lenzing MicroModal® AIR – от изключително фини влакна – 20 пъти по-тънки от познатите микрофибърни нишки, на базата на букова дървесина, обработена по еко-технология. Усещането при носене е като при памучните материи, но по-меко и нежно при допир с кожата.
Серията включва подплатен сутиен с банел и трите популярни кройки гащички – стринг, хипстер и танга и се предлага в базисните цветове – бяло, черно и карамел.
В свежи слънчеви цветове и в модната за сезон тема “Африка” са сериите African Wild и African Tribe, а познатата романтична серия sloggi Dolcе този сезон е в ярко жълто и “кафе с мляко”.

Sloggi men Groove е хитова лятна мъжка серия, съчетала в себе си усещането за перфектен комфорт със свежа модна визия.
Материята съчетава предимствата на памука и еластана (93%:7%); кройките са хипстер и миди, цветовете – традиционни – черно и бяло, но това, което прави бельото особено атрактивно, е коланът. Широкият брандиран ластичен колан е на райета в свежи летни цветове – нещо, което ще ви настрои безгрижно и дори леко авантюристично. А фактът, че сте в тон с актуалните модни тенденции, ще повиши самочувствието ви и вашия чар.
Не по-малко привлекателни са другите серии от мъжката колекция за този сезон – в наситени или пастелни цветове, едноцветни или на дискретни райета, с брандирани колани в контрастен цвят, слиповете sloggi men Monza, Duo и Smooth ще ви накарат да се почувствате неустоимо привлекателни.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook