Елена Караколева и Паолина Петракиева са лица на колекцията

Холандската марка за сватбени и официални тоалети Enzoani, представена в България от Bridal Fashion разработи специална колекция за най-добрите бутици на марката в света. Рoклите с този лейбъл са предназначени за най-стилните събития – една уникална колекция, които са изработени в единични бройки. Неповторим дизайн, висококачествени материи и красиви цветовете са характерни за моделите. Естествена коприна, копринена дантела и немачкаем дюпион греят в светло зелено, бургунди, метеоритно синьо, розово, сребристо и златисто – цветове, предпочитани от холивудските звезди на червения килим. Именно затова и Enzoani for Celebrities е посветена на тях, но ще бъде достъпна и за клиентките на Bridal Fashion, който е първият бутик в Европа с тази колекция. Парис Хилтън, Пола Абдул, Шийн Робинсон, Ева Лонгория, Дита фон Тийз са част от звездите, обличали тоалети на марката (www.bridalfashion.bg/enzoani/red carpet).

В България почитателки на Enzoani са Елена Караколева – Мисис Европейски съюз 2010, Паолина Петракиева – Мисис България Вселена 2010, топ моделът на годината – Зорница Линдарева, ненадминатата световна и олимпийска шампионка на висок скок и шеф на БОК – Стефка Костадинова, Десислава Спасова, много бизнес дами и абитуриентки, които ценят неповторимият стил.

За лица на колекцията бяха избрани – Елена Караколева и Паолина Петракиева, които заснеха ексклузивна фотосесия с част от тоалетите на холандската фирма. „Търсихме свежо, аристократично и специфично излъчване и затова се спряхме на тези носителки на короните Мисис” – сподели директорът на Enzoani – Дик Ван Цутпфен. Роклите са с перфектна корсетна кройка, която подчертава бюста и талията и с богати шлейфове. Акценти са големите кристали Swarovski в опушен цвят, които са облечени в копринен тюл.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu