Първото по рода си луксозно изложение от „От А до Я за твоя бал” ще се осъществи на 20-ти март в хотел Радисън, съобщават от ПР агенция ВИП Комюникейшън.

Идеята на организаторите е за първи път тази година да се погрижат абитуриентите випуск 2011-та да изглеждат бляскави от глава до пети без да е нужно да обикалят с часове бутиците.
На 20 март всичко ще се случва под един покрив – рокли за дамите и костюми за господата, бижута, обувки, грим, прически, козметика, грижа за тялото, аксесоари, дори и луксозни лимузини за приказния ден.

Бляскави ревюта ще накарат няколко от най-красивите модели, сред които и носителката на титлите Мис и Мисис България Галена Димова-Георгиева и Златка Димитрова, да се почувстват отново като на абитуриентски бал.

Събитието ще бъде придружено от конкурс Мис и Мистър Абитуриентски бал, а късметлиите ще получат цялостно преобразяване в деня на бала си.

Над 20-членно жури ще избере най-хубавите абитуриенти. То е съставено от медийните партньори на събитието – ежедневници, списания и телевизии, като рекламната кампания ще стартира в едно от любимите радиа на младите хора – The Voice, както и в TV The Voice.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook