36 марки, сред които Джорджо Армани и Долче и Габана, Вивиан Уестууд и Прада, ще представят от 15 до 18 януари своите колекции мъжка мода есен-зима 2011/2012 г. в Милано.

Дефилетата ще започнат в събота с представянето на колекциите на Ерменегилдо Зеня, Костюм Нешънъл, Долче и Габана, Джил Сандер, Франки Морело, Роберто Кавали и Бърбери Прорсум. В неделя своите модни предложения ще покажат Ботега Венета, Емпорио Армани, Ермано Скервино, Салваторе Фергамо, Вивиан Уестууд, Мисони и Прада.

В понеделник ще бъде ред на Гучи, Дирк Бикембергс, Етро, Джон Ричмонд, Версаче, Москино и Алексаднър Маккуин. Във вторник балът ще завършат DSquared2, Нийл Барет, Джорджо Армани и Z Zegna. Общо 87 колекции ще бъдат представени в Милано – 39 ревюта на 36 марки, 33 презентации, съобщи Националната камара на италианската мода (CNMI).

Тя определи седмицата на модата „най-голямата световна среща на мъжката конфекция“. Тази година на миланския подиум ще се завърнат Александър Маккуин, Карло Пигнатели, Джин Сандер, Мисони и Москино. Очаква се над 10 000 представители на модата от четирите краища на света да присъстват на събитието, както и хиляди журналисти от 26 страни.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: kozmetikata.com