Кейт Мос, една от най-големите модни икони, провъзгласена неотдавна и за най-добре облечената жена на десетилетието, е снимала рекламната кампания на най-новата колекция очила на Vogue пролет/лято 2011 г.
Зад фотоапарата е бил Марио Тестино, един от най-търсените модни фотографа в света, а кампанията излъчва слънчевия и летен стил на живота в холивудския пустинен оазис Палм Сприйнгс.

Вдъхновение за тази ретро-обаятелна кампания е намерено в новата колекция очила на Vogue с ретро форма, цветове и стил, които призовават 70-те години. Непринудената и мощна повеля „Тя е във Vogue“ е уловила самата същност на тази марка, поставяйки в същото време новата колеция на върха на модата.

Кейт Мос, колекция очила, слънчеви очила, Vogue Eyewear

Тонът и стилът на самата кампания обхващат игривата, самоуверена и утвърдена модна позиция на девойките на Vogue, а това е и обаятелната Кейт Мос.

Кейт е избрала от колекцията своите фаворити и така е възникнала мини-колекция, състояща се от 4 модела рамки за слънчеви очила и 2 модела рамки за очила с диоптри, които скоро ще бъдат представени под името „Kate’s Selects“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook