Дванадесет сръбски топ модела ще дефилират в луксозния хотел „Премиер” в град Банско на 22 октомври. Модният спектакъл е финалното модно дефиле на сръбската мода, част от проекта Fashion Travel. Идеята на проекта да се посещават различни от обичайните места за мода и провеждането на ревюта по нетрадиционен и предизвикателен начин, да разчупи стереотипа на модните ревюта. На събитието ще бъдат представени най-новите модни колекции на водещи сръбски модни къщи.

Специални гости ще бъдат представители на модния елит от Сърбия и България, много български актьори, певци и артисти.

Октомври е месец на модата в Белград, в който се провеждат над 70 модни ревюта. Fashion Travel e проект който стартира преди 4 години и е едно от водещите модни събития в югозападна Европа.

Fashion Travel се отразява от най-големите сръбски медии, гостите са популярни личности от сръбския шоу бизнес, филмовата индустрия, певци, музиканти, спортисти, политици, което го превръща едно най-значимите събития в западната ни съседка.

Събитието – фокус на модния елит в Сърбия, ще се отразява от 6 сръбски телевизии: Fashion TV, TV Pink, РТС, Б92, Fox, Аvala, Enter и от над 10 печатни сръбски издания.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook