Спортните теми и чувството към нововъведения са същността на колекцията Linea Rossa. Prada Linea Rossа за сезон есен-зима 2010-2011 г. характеризират изключително леки и гъвкави шарнири, които дават свойствено качество и модерен дизайн на цялата колекция. Още една новост е поставеният, на някои от моделите, лого на Prada на горната част на дръжката.

След като в последната си рекламна кампания Prada снима състезатели по ветроходство, в новата кампания за колекцията Linea Rossa есен-зима 2010-2011 г. фирмата отново e ангажирала четирима извънредни спортисти. Целта е, не само да се изтъкне спортния и динамичен дух на колекцията, а и новаторството и съвършенството на всеки детайл, на което се основава техническото превъзходство на очилата Prada Linea Rossa.

очила Prada

Кампанията е снимана в черно-бели фотографии от известната фотограф-портретистка Бриджит Лакомб, а главни звезди са състезателят във Формула 1 Марк Вебер и скиорите Боди Милър, Аксел Лунд Свиндал и Джулиано „Рацо“ Рацоли.

Кампанията на Prada Linea Rosse е непрекъсната, а нейн лайтмотив е елитният спорт. Затова е и известно, че в следващите кампании се очаква появяването на познати имена от мото- и останалите спортове като звезди на бъдещите колекции.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook