В последните месеци се наблюдава завръщането на модните акценти, властващи през 60-те години. За дамите все по-голям интерес представляват дългите, широки поли, които са изключително удобни за носене. Хипи модата, превърнала 60-те години в култов период, определено оказва влияние и днес. Някои елементи от модните тенденции, характерни за хипи периода, започват да зачестяват все повече в гардероба на дамите.

Моделите на роклите са ефирни, изработени от леки материи, осигуряващи прохлада и комфорт. Цветовете са ярки, като често се залага на щампите.

Характерно за модата от 60-те е разностилието и смесването на различни материи и цветове, така че да добиете вашата собствена индивидуалност.

Аксесоарите са големи и артистични бижута, привличащи вниманието с разноцветие. Супер актуални са широките, плътни гривни – от сребро, изкуствен метал или дърво. Малките чанти за едно рамо с дълги дръжки или тези тип портмоне, в които дамите могат да поберат единствено телефон, ключове и документи са чудесният избор.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: az-jenata.com