Сред тенденциите на предстоящото лято един от очертаващите се лидери е морския стил, леко загатнат още от пролетта. Морската тематика за лято 2010 -а присъства в предложенията на всичко модни къщи без изключения, вдъхновени от романтичните круизи, яхтени партита и гардероба на моряците.

Този полъх от морето намира израз не само в облеклата, но и в обувките, аксесоарите и украшенията. И при мъжката, и при дамската мода е поет курс към рафинирания, игриво-изтънчен, горд и свободен морски стил на високо ниво.

В хармония с избраната тематика, най-актуалните цветове на лятото са бяло, синьо, червено, златно и черно. Още по-точно, не самите цветове, а техните съчетания.

В оформлението на облеклото доминират, разбира се, моряшките райета, а заедно с него и позлатените копчета и високите якички.

Това лято е повече от необходимо да включите в гардероба си някой от тези елементи, приближаващи ни до морето и неговите покровители – котви и котвени вериги, златни копчета, нашивки с гербове, сплетени въжета, катинари. Всичко това е напълно подходящо за обувки, чанти, гривни… А за любителите на шапки – моряшка шапка или капитанско кепе.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: kozmetikata.com