Ако през лятото искате да сте на върха на модната пирамида, трябва да обзаведете гардероба си почти изцяло с дрехи в бяло! Това ще е цветът на сезона, диктуват модните корифей.

Заслуга белият цвят да властва през горещите летни месеци имат също холивудските знаменитости. Актрисите Скарлет Йохансон и Гуинет Полтроу се явиха с бели рокли на премиерата на „Железен човек 2“ на 26 април в Лос Анджелис, и по този начин дадох тон на новата-стара бяла мода.

Не само чисто бяло, но и неговите нюанси ще се носят в следващите няколко месеца. Ще сте супер улеснени що се касае до комбинирането на дрехите си, тъй като бялото е цвят, който се комбинира с абсолютно всичко.

Ако искате да имате различно излъчване, използвайте аксесоари, чанти и обувки в други тонове. Като казахме чанти… Трябва да знаете, че този сезон ще са актуални мънички и дискретни чанти, а не тези от предния сезона – прекалено големите, шикозни, кожени чанти.

От огромните размери таза година дизайнерите се отрекоха. И заложиха на вечно стилните дискретни модели, с функционална форма, които компенсират големината си с удобни вътрешни джобове. Ретро чантичките ще са най-актуални в разнообразна кожа и цветове.

Още една тенденция, която трябва да знаете за лятото: летните ботуши, сандали с чорапи, които имитират ботуш. Още по-моден ще е той, ако е отворен за пръстите. Летните колекции от ботуши изобилстват от черна дантела.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: ezine.bg