Навярно много от вас вече са започнали обиколка по магазините, за да обновят пролетния си гардероб. Но може би не можете откриете всички неща, които сте си намислили… А защо да не разгледате това, което е останало в гардероба ви на миналия сезон?
Да, това също е вариант! Просто трябва да добавите към шлифера, сакото, роклята и даже топа средно широк или много тесен колан. Важното в случая е, по какъв начина ще закрепите колана. Вариантите за това са два: да закопчаете колана с токата и след това да фиксирате свободния му край, като го увиете един път около него, или да се спрете на много дълъг тънък колан, който просто да завържете около талията си.

С тънък и средно широк колан можете да съставите няколко варианта, които действително ще изглеждат актуално. При това, е много вероятно да имате повечето от нещата необходими ви за тях:
– лека рокля и свободно сако в мъжки стил + тънък колан;
– шлифер със свободна кройка и рокля, която е по-къса от него + тънък колан;
– шлифер в ретро стил с рокля или пола, които са по-дълги от него + тънък колан;
– костюм пола и жакет също може да се допълни с колан, но в този случай той трябва да бъде много дълъг и тънък, за да се увие около талията няколко пъти;
– пола и дълъг топ + средно широк или тънък колан;
– гащеризон + средно широк колан;
– разкопчана риза облечена върху тънък топ с панталон или пола със средна дължина + тънък колан, който е закопчан над ризата;
– рокля + тънък колан увит няколко пъти около талията.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: zaneya.com