Колекциите, които Celio* предлага, са предназначени за всички поводи и случаи: за работния ден, за свободното време, за партита с приятели. Разнообразните серии и комбинации: от якето, панталона и ризата чак до бельото и чорапите, от пуловера и тишърта до шапката и колана, създават динамичен стил и усещане за непринуден мъжки шик.

Celio* принадлежи на динамичните мъже, които търсят модерни и удобни дрехи, без компромис в качеството!

За пролет-лято 2010, на фокус са графични, изчистени и модерни артикули, вдъхновени от морския бриз и яхтинга. Тези артикули са насочени към спортно-елегантните мъже, който търсят удобството. Еднакво подходящи са както за работа, така и за свободното време. Темата е преобладаващо от 100% памучни материи, които гарантират удобството и комфорта. Малки карета, тенис раета и контрастиращи яки са елеметите, които подсилват яхтената тема. Цветовете са черно и синьо, добавени са червено и бяло.

Celio

 

Историята: спортно – елегантна мода, изпреварила времето

Още с първия магазин, открит в Париж през 1985 г.и повече от 800 адреса в шестдесет страни по света, тази френска компания за мъжка мода е пример за шеметен успех. Мечтателите Марк и Лоран Гросман изпреварват очакванията за развитието на модната идустрия, създавайки марката Celio*. Съотношението между качество, дизайн и цена е перфектно. Днес тази единствено-за-мъже модна марка е лидер в своя сектор, присъства все по-убедително на международния пазар, същевременно запазвайки позициите си в родната Франция.

За да разбере оригиналността на френската марка само-за-мъже Celio*, човек трябва да си припомни контекста на годините, през които е създадена марката. В разгара на осемдесетте в Париж, ежедневната мъжка мода все още е пренебрегвана. По рафтовете на френските магазини в онзи момент всичко в мъжката мода е класическо и по-скоро безинтересно. „Имахме усещането, че неофициалното и спортното облекло имат обещаващо бъдеще“, споделят необяснимата си интуиция двамата братя, и именно тя води до най-големите успехи. „Трябваше да преодолеем съществуващите концепции, да предложим огромен и пълен избор, за да затвърдим идентичността си…“ Открит на Rue Saint Lazare през 1985 г., първият магазин Celio* осъществява обещаната революция. Колекциите са показани в свежа обстановка, където клиентите лесно намират пътя си наоколо, разхождат се и свободно разглеждат дрехите. Дизайнът е оригинален! Спортно-елегантният стил е в красиви цветове и е много приятен за носене. Накратко, френската марка само-за-мъже Celio* се откроява незабавно като модна марка, която привлича мъжете. Толкова много, че около двадесет години по-късно, всеки втори французин носи Celio*!

Celio*, известната френска марка – мода само за мъже, открива на 16 март, вторник, в Сердика Център София, петия си магазин!