Ray-Ban, световен лидер в производството на очила с диоптри и слънчеви очила още от 1937 година, е повече от марка. Тази марка е израз на свобода, оригиналност и достоверност – ценности, които са в сърцевината на неговата философия. Дизайнирани за америконските пилоти по време на Втората световна война, очилата Ray-Ban са известни със своите изключително леки рамки и специални зелени лещи, които поглъщат UV и инфрачервени лъчи. Легендарните модели, които носят легендарни личности, са вечна модна икона още от 1937 година.

Днес, както винаги, Ray-Ban представлява качество и автентичност, които се изразяват във всяка колекция с непредвидени детайли, авторитетно показвайки уникален животен стил.

След много години, изпълнени с цветове и весели нюанси, Ray-Ban представя Rare Prints, нови колоритни модели за 2010 година. Еклектичната колекция е дизайнирана като естествено продължение на моделите рамки с наситени цветове от миналия сезон и включва две ограничени серии – Flowers и Subway – със сертификат и специален номер гравиран върху дръжките на очилата.

Моделът Wayfarer е украсен с новия Flowers мотив в няколко цветни варианта, включвайки една изключителна синя версия с цветни шарки от външната, а не от вътрешната страна на рамката и дръжките.

Subway мотивът украсявава модела Wayfarer с част от картата на Ню Йоркското метро и е официално одобрен от Metropolitan Transportation Authorityja, а през януари 2010 г. излиза и колекция рамки Wayfarer с мотив Subway на външната страна на рамките и дръжките.
Stripes е обновен модел Clubmaster, който от 2010 година ще бъде постоянен жител в света на Ray-Ban. Този модел има колоритни раирани варианти, създаващи стил, който комбинира възродената мода на петдесетте години и силна идентичност.

Мотивът Ray-Ban Mania декорира моделите Wayfarer и Clubmaster с емблемата на Ray-Ban, използвана на съвсем нов и развлекателен начин.

Оригинални и класически, моделите Ray-Ban Rare Prints са дизайнирани за хора, които искат да изразят себе си чрез този уникален стил и оставят незаличима следа.

Станете почитатели във Facebook