Най-голямата и реномираната българска марка за мъжка мода „Агресия” за стартира кампания за избор на лице за предстоящата нова модна линия на фирмата.

В условия на криза екипът на „Агресия Груп” има амбицията да направи известни обикновени младежи и мъже, които да станат лица на родния гигант. Освен, че могат да станат секссимволи, те ще бъдат обличани ежемесечно от най-добрите в този бранш.

Те ще бъдат избрани на специални кастинги от компетентно жури в по-големите градове на България: София – 20 март, Поморие – 27 март, Русе – 10 април, Пловдив- 17 април.

След този предварителен подбор, екипът на „Агресия” ще проведе голям, моден, шоуспектакъл-финал през април, на който ще бъдат избрани най-красивите и сексапилни мъже в страната. Те ще имат уникалната възможност да станат модели, да работят в сферата на модата и шоубизнеса и най-вече: да са лица на нова младежка марка, да участват в откриването на предстоящите бутици на Марката, във всички дейности, свързани с мъжката мода, ще имат шанса да станат известни и да се обучат от специалисти на дефиле, на позиране във фотосесии, на обучение по протокол и адекватно поведение в светската среда. Кандидат-моделите могат да се регистрират за кастинга в сайта bg-face.com.
Източник: erogance.eu