Финансовата криза безспорно е проблем за всички нас. Но има и един плюс, който произлиза от нея, особено важен за дамите, а именно – намаленията по магазините. Макар отдавна да минаха коледните празници, повечето бутици все още ни зареждат с положителни емоции, благодарение на обявените си разпродажби.

Ако се разходите из централните софийски магазини и разбира се, моловете, ще се насладите на прекрасните витрини, които обявяват рекордни намаления на продуктите си с по 50, 60, а дори и със 70 процента. Те се дължат на ниската активност на купувачите, както и на отминаващия зимен сезон. Така че ако искате да си купите хубава, маркова дреха, на скромни цени, сега е моментът.

Търговците обещават, че намаленията ще продължат поне до средата на месец февруари, което е изгодно за дамите почитателки на шопинг манията.

Финансовата криза се отрази драматично на някои маркови магазини, които обявиха ликвидация и сега продават стоките си, наистина на символични цени.

Кога, ако не сега, ще видите 70-процентно намаление в някои от най-лъскавите бутици в страната? Редица прочути марки вече са открили сезона на намаленията и чакат само вас! Ако сте спестили някой лев, с очакване цените да паднат и да си купите нещо по-евтино, но качествено, сега е вашето време.
Източник: az-jenata.com