Имаме огромното удоволствие да ви представим една наистина зашеметяваща колекция. Новата стилна линия бельо за лято 2010 г. на луксозната канадска марка Blush Lingerie, със сигурност ще грабне вниманието на дамите, а защо не и на тяхните половинки.

Модната марка е избрала за лице на новите си модели сексапилния украински топ модел Олга Малиоук. Марката за бельо е създадена през 1985 г., като в момента е едно от утвърдените и предпочитани имена от обичащите лукса дами по цял свят.

Дизайнерите от Blush Lingerie залагат на традиционните цветове и ефирните материи за създаването на висококачествено и удобно бельо. Както се вижда от снимките, новата колекция е издържана в светли тонове, подчертава изящно красотата на женските форми и превръща всяка дама в страстна богиня, пишат от Life Style.

Бутици на модната марка, чиято база се намира в Монреал, може да откриете вече по цял свят – Австралия, Япония, Кувейт, Филипините, Русия, САЩ, Обединените арабски емирства. За още по-голямо удобство на клиентите, моделите на Blush Ligerie се предлагат и в online магазини.
Източник: paparak.bg