Майките са пример за своите дъщери. Първо от тях малките момичета научават какво е да бъдеш жена. Един от предаваните през поколения уроци на женствеността е умението да превърнем специалните поводи в красиви спомени за цял живот.

Като майка дизайнерът на Astella Atelier Аля Милушева вярва, че всеки празник трябва да бъде посрещнат със стил и красота. Атмосфера, ритуалите, специално избраните красиви дрехи ще помогнат на вашата малка дъщеря да осъзнае значимостта на събитието и да се докосне до изкуството да отбелязва подобаващо важните дати в живота си.

Още в началото на 2006 година модната къща създава първите си модели официални детски рокли. Днес, три години по-късно, колекцията е изцяло завършена и отразява духа на марката, съчетан с неповторимата детска невинност.

Както малките момичета копират стила на своите майки, така и колекцията пренася прецизната изработка на “големите” си модели в работата с по-малките кройки. Нищо не е пропуснато или подценено, дори напротив, в колекцията и най-миниатюрните рокли са създадени с голямо внимание към детайла, материята и цвета.

Линията детски рокли подчертава момичешкото излъчване, в съчетание с прецизния дизайн, запазена марка на Аля Милушева.

“Когато създавам модели за деца, изключително важни са материите, за да се чувстват малките дами наистина удобно в официалната си рокля. В първата си детска линия избрах платове от Ungaro и Valentinо, така че малките принцеси да получат най-доброто още в първият си досег с модата.”, разказва Аля Милушева.

Детската линия е изработена от висококачествени материи като рисувана коприна и органза, студена вълна и копринен шантунг, и украсени със закачливи елементи – малки кристали “Сваровски”, панделки, дантели и бродерии. Цветовете са изцяло съобразени с момичешкия свят. Преобладава розовата и лилава гама, но иновативно съчетани в неочаквани и красиви комбинации. Розова орхидея, лавандула, малина, розов порцелан, червен корал, рубин, син топаз и ярък аквамарин са част от цветовете, с които вашето дете ще запомни първите си модни трепети.

Освен прекрасни модели за малките първокласнички, линията предлага стилни комбинации за деца на възраст от 6 месеца до 8 години. Независимо от повода – рожден ден, кръщене, сватба, училищно тържество и др., детските рокли модната къща ще превърнат празника на детето ви в приказно изживяване.

Всички модели в колекцията могат да бъдат поръчани специално с мерките на вашето дете. Нещо повече – при желание, вие и вашата дъщеря, бихте могли да покажете стил и елегантност с рокли от един и същи модел или просто с модели, които нежно си приличат.
Източник: az-jenata.com