Синди ще промотира в цяла Европа под марката „5th Avenue” своя собствена колекция за най-голямата фирма в търговията с обувки в Европа DEICHMANN.

За целта вече бе заснет и първият телевизионен клип в Ню Йорк.

“Аз обичам обувки – като всички жени”, споделя Крауфорд по време на снимките. „Не беше необходимо да ме убеждават дълго за създаването на моя собствена колекция обувки.”

Синди Крауфорд е известна и с уроците си по фитнес и уелнес. Със своите филми моделът мотивира начинаещи и по-напреднали да полагат усилия за здравето и тялото си.

По световните подиуми Синди Крауфорд е работила с дизайнери като Карл Лагерфелд, Ралф Лорен или Долче и Габана.

При допитване на британския вестник „New Woman” тя е класирана след легендите Одри Хепбърн и Грейс Кели на почетното трето място на най-красивите жени на всички времена.

Читателите на американското списание „Esquire” виждат в нея най-атрактивния модел за последните 70 години и я поставят в тази класация под номер 1 за 2008 година. Въодушевени са и читателите на „Playboy”, които я поставят на пето място в класацията за най-секси звезди.

„Със своя свеж, женствен вид Синди Крауфорд е образец и критерий за модните тенденции за модерната, самоуверена жена, която знае, какво иска и държи на елегантността, стила и качеството”, обосновава сътрудничеството с международната звезда Heinrich Deichmann, председател на фирменото ръководство на групата DEICHMANN.
Източник: modabg.net