Дамите влагат безбожно много пари за всякакви дрънкулки, които да освежат и допълнят тоалета им, пише bliasak.bg.

По-малко са тези, които имат смелостта да заложат на не толкова стандартно допълнение като шала.

А той всъщност би могъл да е много по-атрактивно бижу от всичко останало. Само трябва да си наясно как да го използваш.

Все още сме в разгара на летния сезон. Сега е моментът да разнообразите визията си с нещо цветно и раздвижено. Този аксесоар е подходящ както за ежедието, така и за вечерна забава. Ще ви предложим няколко варианта да превърнете шала в най-точното допълнение към всяка дрешка.

Вместо да обличате рокля, за да стигнете до плажа, изберете нещо по-лесно. Вземете по-голям шал и го омотайте около себе си. Можете да го завържете през врата си или да му направите панделка от едната страна на бюста. А ако сте с перфектно тяло, можете да си позволите да го увиете като пола около ханша си.

За да предпазите косата си от силните слънчеви лъчи, си направете кок и след това оформете шала като тюрбан.

Стилният костюм в черно или сиво лесно би могъл да се освежи с едно фишу на врата в по-ярък десен. Друг вариант за нотка разнообразие на деловото облекло е и подмяната на колана с шал.

За ежедневието си спокойно бихте могли да използвате по-дълъг шал, който да използвате като диадема. Това е тенденция, която придава романтизъм на излъчването и загатва ориенталски полъх.

Плетените шалове са подходящи само за зимните дни. Ако прибегнете до тях в жегите, рискувате да преминете границата на добрия вкус и да станете за смях. Ако ви захладнее в летните вечери, по-добре изберете друга материя – по-лека и ефирна.
Източник: pikantno.eu