Колкото и разнообразен да е дамският гардероб, няма по-женствена и по-секси дреха от роклята. Факт. Облечена в рокля, жената не само изглежда по-привлекателна, но и се чувства така.

Синьо море от Signette

Тази рокля носи цвета на бурното море… А вълнистият ефект допълват къдрите в края на полите и на деколтето. Малко ретро и малко романтика подправят летния привкус на този тоалет.

Цветна градина от Custo Barcelona

Флоралните мотиви винаги са били любим избор за дамския гардероб. Вероятно поради факта, че жените често са сравнявани с цветя (или поне в поезията е така)… А тази рокля е като истинска цветна леха с ръбчетата си от фина зелена дантела.

Ориенталски мотиви от Hale Bob

Ориенталските мотиви всъщност са само допълнение към виолетовия сатен. Много нежна, много ефектна и много секси комбинация.

Красиви илюзии от Boy Meets Girl

Тази мини рокля на пръв поглед изглежда почти официална. Поне такъв ефект създават голите рамене и изящната кройка. Материята, обаче, пристегнатата с ластик талия, както и цветовите комбинации правят тази дреха спортна и всъщност наистина различна.

Плажно настроение от Tibi

Ярките геометрични форми определено привличат вниманието, а кройката е създадена с една идея – удобство. Какво по-приятно и какво по-подходящо от тази рокля за плажа?!

За една поп Алиса от Sonia Rykiel

Кройката сякаш е премерена от роклята на самата Алиса, толкова е момичешка… Но цялостния й вид – розовата дантела, копчетата и презрамките като от момчешки гащеризон и джобовете… Сякаш Алиса прекрачва огледалото, за да отиде в страната на поп културата.

Екзотика и ефирност от Faviana

И цветовете и кройката и материята… Всичко в тази рокля е създадено за танци. Представете си усещането да я носиш – толкова е ефирна и подвижна.

Ретро сексапил от eDressMe

Красиви ретро волани на зелено каре… наистина е сладко. А късата дължина и изчистената бяла горна част само подсилват този ефект – момиченце или жена?

Асиметрия от Alexia Admor

Роклята с една презрамка е мотив от миналия сезон, който продължава да бъде актуален и сега. Изглежда „божествена“, сякаш е създадена за богините от древногръцката митология. А синьото е фаворит това лято, така че каква по-уместна комбинация?!

Секси деним от Voom Free Flip Flops

Класическа ежедневна рокля от деним с интересен колан, който всъщност добавя един наистина ярък и характерен акцент.Със сигурност е удобна и лесно може да се превърне в любима.
Източник: kozmetikata.com