Лидерът на световният булчински пазар PRONOVIAS отново показа висока класа на състоялото ревю преди броени дни в каталунската столица Барселона. Над 2000 отбрани гости и официални представители на марката от цял свят се възхитиха на творчеството на безспорните гении в модата – Валентино, Ели Сааб и Мануел Мота.

Нов дизайн, съвършени кройки, специално създадени материи и нежни пастелни цветове ще зарадват бъдещите булки.

Ливанският магьосник Ели Сааб отново изненадва с много фантазия и лукс. За колекция 2010 са характерни както съчетаването на 4 вида дантела в една рокля с много ръчна работа, така и изчистените модели от коприна, с богати шлейфове в задната част и силно подчертана талия.

„Архитектът на мечтите” – Валентино и този път ще впечатли своите почитателки с елегантна линия на роклите и прибрани силуети, като голямо внимание е обърнато на деколтето.

Приятна изненада поднася главният дизайнер и креативен директор на PRONOVIAS – Мануел Мота.

Освен елегантните модели от естествена коприна и специалнте дантели дизайнерът е създал и нова линия в колекцията, като основно е наблегнал на талията. Красиви и нежни корсети от естествена коприна и дантела обгръщат тялото, а долната част на роклята е или много пищна или супер елегантна. Освен цветовете бледо екрю, екрю и оптично бяло, в булчинския тоалет смело навлизат и най-светлите нюанси на розовото, синьото, сьомга и зеленото.

Колекцията от официални рокли е отново много елегантна, изработена от естествена коприна във всичките й варианти – бамбула, мантила, шантунг и копринен сатен.

Роклите подчертават талията, дизайнът е разчупен, а цветовете са make up, червено, черно, кралско и тъмно синьо, корал и жълто.

Като реверанс към многобройните български почитателки на марката PRONOVIAS, един от най-хубавите модели в колекцията се казва “БЪЛГАРИЯ”.

Част от колекция 2010 е вече в бутик Bridal Fashion (www.bridalfashion.bg), официален представител на PRONOVIAS Fashion Group за нашата страна, а всички рокли от предишни колекции са на специални цени.
Източник: erogance.eu