Шоурумът на Astella Atelier се превърна в модерно фото студио за най-новата сесия на дизайнерката Аля Милушева. Повече от осем часа продължиха снимките с екипа на Дилян Марков Студио и супер моделът на Ивет Фешън Кристина Милева. Много лятно настроение, жизнерадостно движение и еуфоричен заряд носят леките, ефирни и сексапилни, но супер стилни тоалети на Astella Atelier за лято 2009. Безгрижието и кокетността на лятното момиче на Astella се разкрива и в нестандартните и динамични фешън пози, в палаво разрошената коса и дяволитата усмивка на красавицата.

Кралят на цветовете през този сезон е лимонено зеленото, което присъства като основен цвят или като неуловим, но стилен акцент във флоралните мотиви и принтовете. В модерния цвят дизайнерката Аля Милушева предлага ефирна лятна рокля с дължина над коляното, джобчета и закачливи акценти. Неустоима е комбинацията на лимонено зеленото с лилаво и бяло в така актуалната през лятото туника. Предложението на Аля за лято 2009 е в свеж прозрачен вариант, на който могат да заложат най-модерните и красиви момичета на плажа или в летния бар.

Много фреш и секси е предложението на дизайнерката за къси панталонки. Шалварите от сатен са с две дължини и се комбинират с топ от щампиран флорален сатен Унгаро. Тюркоазена ефирна рокля на цветя е удивителната във фееричната лятна пунктоация на дизайнерката. Въздушните материи като шифон, сатен и шармуз са предпочитани за лятото, защото придават на силуета нежна ефирност и стилна изисканост.

Във фотосесията присъстват и аксесоари на марката. Атрактивните обеци, нежната диадема и потмонета плик с панделки и декорации внасят във фотосесията онова закачливо намигване, с което е характерен почерка на Аля Милушева. С новите предложения на Astella ще сте ефектна както в лятното ежедневие, така и на плажно парти или неотразима в нощния лайфстайл.
Източник: erogance.eu