Аксесоарите от лакирана кожа са актуални и през този моден сезон. Но това не означава, че те са останали непроменени! Нови са както формите, така и цветовете им.

Цикламено
Този ярък цвят е леко променен от последния сезон, но коренно различен в сравнение с миналото лято – сега цикламеното е по-тъмно и наситено. Най-актуалните аксесоари в него са:
– обувки на много висок ток;
– сандали с цяла подметка;
– едноцветни ярки чанти.

Розови нюанси: от наситени ни бледи
И при аксесоарите, както и при дрехите, се срещат всички нюанси на розовото – от най-наситените тъмни до най-бледите светли. Това на кой от тях ще се спрете зависи само и единствено от вашите предпочитанията!

Жълто
Избирайки жълти аксесоари, обърнете специално внимание на много тъмните и много светлите цветове. На яркото слънчево жълто се спирайте само тогава, когато то подхожда идеално на цвета на вашия тоалет.

Синьо
Ярките сини нюанси са актуални вече втори сезон. Ако в гардероба си вече имате аксесоари в такива цветове, тогава не се колебайте да ги носите и през този сезон.

Светло синьо
Този цвят ще е особено актуален през лятото. Но ако искате да го въведете и в пролетния си гардероб, трябва да се уверите, че е наистина подходящ за тоалета, на който сте се спрели, и да го подкрепите с от още един аксесоар. Например, може да комбинирате светло сините рамки на очилата си с шал на врата или ръкавици.

Червено
През настоящия пролетно-летен сезон на червените аксесоари е отредена не основна, а второстепенна роля. А това означава, че вашата рокля или костюм не трябва да са в контраст с чантата или обувките ви. Освен това, трябва да се спрете на червени аксесоари с по-сдържани форми.

Оранжево
Този светъл цвят е един от лидерите на сезона. Комбинирайте аксесоарите в него със сини или зелени елементи от облеклото. Също така оранжевите аксесоари изглеждат много добре и в комбинация с деним.
Източник: zaneya.com