Силната половинка от човечеството тази пролет ще бъде щедро възнаградена по отношение на модните тенденции. Дългите зимни дни малко ни поумориха с дебелите топли дрехи, най-сетне дойде ред и на тънките феерични тишъртки, лежерните панталонки или с други думи казано, да приветстваме градският стил. Любим на повечето мъже по света. Какво представлява той?

Това според световните дизайнери е предпочитан стил от всички момчета във всички възрасти, а именно спорно елегантни панталонки, свободна тениска в актуален за сезона цвят и модел, добре подбрана в цветово отношение шапка с козирка, слънчевите очила и разбира се задължителната чантичка, преметната през рамото.

Удобно, практично и функционално е това модно течение за силния пол. Този път адамовците не могат да се оплачат, спорното присъствие на тишъртката и шапката е наистина много секси и практично решение. Е, откровено казано не всеки може да си позволи да ходи ежедневно облечен в градски стил, защото на практика всичко е в тясна зависимост с работното място.

Но онези, които нямат строго определени норми в това отношение, спокойно могат да се наслаждават на лежерния стил. За останалите това си остава възможност за реализация през уикендите и отпускът.

Другата важна част от новият градски стил е суичерът, спортна блузка с качулка, която напомня за тинейджърските години и видимо подмладява, сега е отново на мода.

Спорните обувки, удобни и практични са предпочитани за комбиниране на горепосочените дрешки, в които мъжете ще се почувстват освободени, по-млади и разбира се желани.

Препоръчителен, но не и задължителен аксесоар е кожената гривна, може да е от кожа и метал, може да е от дърво, въпрос на избор като цяло.

Реално погледнато този път притежателите на силния пол са облагодетелствани във всяко едно отношение, защото бе заложено на преди всичко удобния стил в градски условия на живот.
Източник: zenofmen.com