Бялото е цветът (а дали е цвят?), който остава завинаги в сърцето. Бялата дреха е като платно, което само чака да нанасяш цветовете на аксесоарите. Едва ли може да се каже, че бялото някога е било демоде.

При условие, че се нуждаете от блясък в гардероба си – заложете на бялото. Да! На чистото, свежото, откровеното… просто бяло.

Бялата риза – Истинско преоткриване

Този сезон дизайнери предлагат на дамите една чисто нова риза. Пропуснете класическата мъжка кройка и изберете такава, която изразява женската си принадлежност – с тънка талия, къдри, панделка. Освен това, не забравяйте и елементи като джобове, копчета, aсиметрична яка, вратовръзка. Играйте с белия цвят.

Модата се връща или Ефектът на спиралата

Едно от любимите деца на модата е мини роклята. Използвайте бялото като основа и изберете ярки, открояващи се аксесоари. Можете да заложите съвсем смело на бяла мини рокля с кръгла яка и/или копчета и да я съчетаете с яркочервена чанта, обувките и дори лента за коса.

Мини или Ода за краката

Този сезон дрехите излагат на показ женските крака. Миниатюрна бяла рокля би била избор точно в целта. Можете да я съчетаете с еспадрили или токове, да я пристегнете с тесен колан и да вземете къс блейзър (за всеки случай) и сте готови да покорите нощта.

А-силуетът винаги е първи

Рокля в А-силует е действително многофункционална – тя е секси, комфортна и е истинска класика.
Източник: kozmetikata.com