Как да помогнем на тези, чиито родители не могат да облекат детето от бутик в Париж или Милано?
Като повишим доверието им към родните стоки. Много от хората с финансови възможности вече са подсигурили на децата консултации със стилисти в чужбина, други смятат, че са достатъчни техните виждания за това какви цветови решения и модели тоалети отиват на детето, каква трябва да е прическата или цвета на косите.
В крайна сметка от бала започва истинската промяна – визията на бъдещият студент и работещ млад човек.
От 5-ти до 8-ми март в НДК Арена на Красотата представя Арена за абитуриента и неговото семейство. Традиционно събитието предлага на клиентите нови продукти и услуги от бюти индустрията. Липса на време и имидж консултанти мотивират организаторите на Арена на Красотата да разширят темата здраве и красота като предложат в рамките на изложението дрехи и аксесоари, украса и лимузини под наем за деня на събитието. Акцентът на организаторите е върху безплатни консултации от стилистите на водещи медии у нас – ELLE, STOR, МАКСИМУМ, HARPER’S BAZZAR, BEAUTY и АННА.
“Целта е да култивираме у бъдещия потребител потребността да търси специалистите, да се убеди в необходимостта да ползва индивидуална консултация със стилист, който ще даде най-правилното решение за бъдещия имидж на младото поколение – коментира г-жа Краева. Още повече това е повод да използваме младата аудитория на събитието, за да демонстрираме как именно това е правилният път за всеки, който иска да се чувства и да изглежда добре, който иска да добие самочувствие, да промени себе си и света около себе си. Искаме да кажем на младите хора, че ако искат да се възползват от модните тенденции трябва първо да разберат с какво да се съобразяват при избор на модел и цвят дреха, избор на грим и т.н.”

Изборът да се представят доказано добри имена от света на модата, наред с чуждите марки, да се представят по един достоен начин български производители на облекла, които са малко популярни у нас не е случаен. Считаме че нация като нашата, с претенции за национална идентичност, е длъжна да уважава българските имена в различните сфери на живота, още повече някои са по-известни извън България.
Най – трудната част от работата на организатора в такова събитие е програмата. Постарахме се да направим програмата различна в 4 –те дни на събитието като даваме сцената на наложеният вече конкурс “Кралица на красотата”, организиран от Интерсаунд, поканили сме световния шампион по бодиарт /Body painting/ Мирчо Мирчев, да представи тематично това, което умее и светът вече е оценил високо. снимка

Луксозните лимузини са предимство на хората, които искат да се чувстват различно. Вече 14 години Лимо Ауто се грижи за комфорта по време на специалните дни на своите клиенти.

Луксозната линия Monsoon на Bronnley, представя новите си продукти. Сега безгрижният дух на компанията е повлиял върху новия си аромат- – Monsoon – познатa като марка за възхваление на култури и облекло от далечни времена в повече от 44 страни.

Арена на Красотата е на пазара вече 12 години и няма година в която да не е предложила на посетителите различната изложба – представяне на АРТ изложба в рамките на изложбата. Тази година ще покажем новите виждания на Орлин Атанасов – картини от паста и кафе. “Смятаме, че Pasta Art и Coffe time е най-подходящата изложба за младите и модерни хора. Премереното дизайнерско виждане на Орлин е доказателство, че има още какво да се открива и развива във всяка ниша на живота. – коментира Красимира Краева”

Най големият специализиран център в страната “Сватбен център София” ще представи колекция “Абитуриент 2009”

Fede Fashion studio с дизайнер Вяра Георгиева е студио за модни консултации, цялостен стайлинг и имиджови концепции, специализирано в изготвянето на булчински, абитуриентски и официални тоалети. снимки 1

Марката “Арена на Красотата” винаги е работила в името на красотата, във всичките й измерения. Този форум помага и ще помага и за напред на подрастващото поколение разкривайки му потенциалните възможности на този бранш да открие своето призвание, да намери своето място като специалист в бюти индустрията. Ние вярваме, че дори информацията която ще получи всеки посетител за възможностите които предлага съвременната индустрия за красота и здраве е една крачка към изграждане на утрешният уелнес човек на България.
Няма красота без здраве както и няма бъдеще без красота.
Източник: erogance.eu