„Днес ще бъда с чудна рокля, ших си я сама…” – нали си спомняте тази песничка от доброто старо време?! Може би по-младите са чували само ремикса на тази песен, но важното е че тя е един от шлагерите останали в съзнанието на всеки един от нас.

С тази песничка започна и дебютното ревю на една чаровница от Сандански, която с основание си я тананика твърде често. Откакто е почувствала жената в себе си, всичко минава през ръцете й – модели, кройки, шев. Не че в магазините не е виждала красиви тоалети – по-приятно й е всичко сама да си стъкми, по свой образ и подобие. Незнайно защо, но едва сега Таня събра смелост и с помоща на приятели представи плодовете на невероятния си талант, които споделиха редица звезди от родния небосклон.

Дизайнерка Таня Мил от модна къща Органдин успя да плени едни от най-елегантните дами в българския обществен живот и да ги облече за дебютното си ревю в ресторанта на хотел Св. Валентин точно преди празника на влюбените. Дебютната си колекция тя посвещава на сина си Асен, който в този ден навършва пълнолетие, както и предстоящия му абитуриентски празник.

Друг дебют се оказа и участието на красивата ПР-ка Ива Екимова. Тя толкова харесала роклите, че не устояла на предложението и се включи като модел в представянето на абитуриентската колекция пред софийския елит, седмица преди тя да бъде показана и в Сандански. Въпреки че многократно името на Ива Екимова често е спрягано като бивш модел и манекен, истината е, че бившата телевизионна водеща никога не е била професионален модел и не се е снимала като такъв. Дали моделството ще се превърне в хоби за г-жа Екимова или отново ще я видим на екрана като водеща, предстои да видим…

Участие в ревюто взеха и най-красивите омъжени жени в България – Елеонора Манчева – „Мисис Вселена” 2007, Ралица Тодорова – Мисис България 2008 Свят, Милена Шаркова – Мисис България 2008 Глоуб, Мариана Маринова – Мисис България 2007, фолк звездите Саманта и Ивена, Олга Ускова – председателката на Клуба на Блондинките, бизнесдамата Ваня Червенкова и дъщеря й Никол, Денис Димитрова – красавицата с най-много титли за красота у нас, Ева Кикерезова – водеща на предаването “Звезден прах” по телевизия ВВТ, Петя Велкова – телевизионна водеща в Канал 3, Ралица Тодорова – топ модел, Катя Харалампиева – топмодел неотдавна завърнал се от модните подиуми в Милано, Руслана Канева – носителка на титлата “Мис Ледено момиче”.

Нина Никол – небезизвестната сценаристка на предаването Елит по БНТ бе водеща на ревюто. Облечена с тоалет на дизайнерката наречен Теменужено ухание тя представи на гостите роклите, всяка една от които е неповторима и си има свое име. Папилио, Пустинно цвете, Сребърен дъжд, Ябълков цвят, Виолетов аромат, Чист грях, Пролетно докосване, Сребърна кралица, Зимна приказка и др. са имената на роклите, които са олекотени, ефирни, удобни и са подходящи, не само за абитуриентската вечер, но могат да допълнят елегантния гардероб на всяка стилна жена. Дрехите са направени от висококачествени платове, от които предпочитани са тафта, органза, сатен, трико, дантела. Преобладаващата част от моделите са в романтичния стил, но не липсват и предизвикателни, за дамите, които искат да излъчват сексапил.

Ревюто премина в три дефилета – ежедневни рокли, къси и дълги официални рокли. Моделите на дизайнерката предизвикаха всеобщо с възхищение, а някои от тях като Страст, Черен диамант (която веднага бе откупена от Ваня Червенкова), Ероганс и Лунна Пътека буквално бяха приети с овации. След приключването на ревюто Таня Мил бе обсипана с комплименти и цветя. За моделите от колекцията й доайените в модата у нас София Борисова и Жана Жекова изказаха своето възхищение от моделите и умелото съчетание на различните материи и цветове. Винаги критичният в такива случаи Денди каза, че имало още какво да “чисти” в моделите си, но сподели, че като цяло колекцията му е харесала (което си е цяло постижение за току що стъпилата в модния свят дизайнерка).
Източник: erogance.eu