Наближава един от най-прекрасните сезони от годината – пролетта! През този период всичко е прекрасно, както времето, така и настроението и това е съвсем естествено след дългата зима. Другото също толкова естествено нещо е новите модни цветове за пролет 2009г.

За тази година модните дизайнери решиха да заложат на благородните цветове, а какво по-благородно от златистия отблясък? С едната разлика, че сега нещата са доста по-умерени, златистото е съвсем дискретно и приемливо, което за щастие е един по-приемлив вариант.

Другия актуален цвят за идния сезон е – пясъчният цвят, който наподобява проблясъците на летния плажен пясък, което те примамва с нежна топлина и приятен тен…

Цвят шампанско също оглавява първите места в класациите, както и банановия, зеленият лимон, аквамаринът и разбира се добре познатия виолетов.

Всички земни цветове в меки тонове и отблясъци ще красят тоалетите върху телата на дамите тази година.

Какво трябва да знаем, за да изглеждаме наистина добре облечени в новите цветове?

Най-важното е да спазим неписаното правило, според което цветовете, които не ни отиват да не ги носим близо до лицето! Това е важно за самото ни излъчване.

Така например пясъчните цветове да се избягват от блондинките, но само и единствено преди да са добили здравословен тен, тогава тези цветове няма да се сливат с кожата им, а ще изпъкнат и ще подчертаят красотата, както на самия цвят, така и на дамата, която го е сложила!

Брюнетките разбира се са облагодетелствани от новите нюанси на 2009г. за тях няма място за притеснение да ги носят, те ще подчертаят чертите им и ще ги накарат да се почувстват в тях като земни богини!

Дойде време, в което всяка една от нас, облечена във фешън цветовете да се почувства като една Клеопатра… Бъдете красиви!
Източник: kozmetikata.com