Какъв човек трябва да си, за да ходиш без връхна дреха в мразовита февруарска нощ? Отговорът е, Виктория Бекъм.

Пош спайс и съпругът й Дейвид Бекъм пожертваха топлината за блясъка като позираха на червения килим, водещ към новия магазин на италианския дизайнер Джорджо Армани на Пето авеню в Ню Йорк.

Моделиерът организира ексклузивно парти, за да отбележи откриването на най-новия си магазин в Манхатън. Въпреки студеното време семейство Бекъм отдели време да поговори с журналисти.

Виктория беше облечена в къса сребриста рокля и носеше високи токчета. Тя представи нови модели от колекцията си, показана на седмицата на модата в Ню Йорк и заяви, че би била щастлива да достигне някой ден успехите на Армани.

Сред звездите, които уважиха италианския дизайнер, бяха Леонардо Ди Каприо и Джон Мейер и двамата в строги тъмни костюми. Те обаче не бяха придружавани от половинките си, съответно Бар Рафаели и Дженифър Анистън.

Сред присъстващите на партито бяха още кметът на Ню Йорк Майкъл Блумбърг, Каролин Кенеди, Алиша Кийс, Рики Мартин, Мира Сорвино, Лиъм Нийсън, Джош Хартнет и певица Соланж Ноулс, по-известна като сестра на Бионсе.
Източник: news24.bg