Дизайнерката Аля Милушева, която ще облече победителката в конкурса “Най-красивата абитуриентка на 2009-та” на Dir.BG и Astella Atelier, е подготвила изключително богата и разнообразна абитуриентска колекция. Носителката на Златна игла 2008 издаде пикантни тайни около тенденциите в абитуриентските тоалети този сезон. „В момента са много актуални къси, но много пищни роклички, закачливи и богати“ – разказва Аля. „Цветовете са синьо, зелено, тюркоаз и лилаво. Особено актуални са мотивите на цветя, които обаче изглеждат като ръчно рисувани или пък са бродирани върху плата, като се търси ефектът на картина или на гоблен. Силно се подчертават ръчните елементи при работата с плата, а роклите са като произведения на изкуството” – продължава дизайнерката, която ще облича и най-престижния конкурс за красота Мис България. В колекцията не липсва и класическото черно, представено от елегантна и подчертаващата линията на тялото рокля от коприна джърси с деликатен акцент от камъни Сваровски.

Пролет/лято 2009 е сезонът на леките, но богато използвани материи като коприна, сатен, шифон и дантела., които придават усещането хем за пищност, хем за лекота. Новото, което използва Аля в абитуриентската колекция на Astella Atelier, е платът с мокър ефект, който придава блясък. Аля използва плата в елегантна зелена рокля, която създава алюзия за нежна русалка и в щампирана синя рокля с ефектен акцент от сребристи пайети. Сексапилът е подчертан деликатно чрез високи цепки и голи гърбове (акцентирани с лентички и панделки) на дългите рокли.

Мис България Юлия Юревич позира за специална фотосесия в бутика на Astella. Красавицата ще бъде част от елитното жури, което ще определи 10-те финалистки в конкурса за Най-красива абитуриентка на Dir.BG и Astella Atelier. „Пожелавам успех на всички участнички и дори да не спечелят, да си изкарат незабравимо на бала, защото това е събитие, което се случва веднъж в живота“ – каза тя.
Източник: erogance.eu