Стилът обикновено се свързва с индивидуалността, пречупена през модата. Но стилът е и нещо друго… Има някои неща, които всяка жена трябва да има в гардероба си и задължителни ги прави тяхната универсалност и незаменимост.

1. Мъжка бяла риза

Класическата бяла риза е дреха-чудо – в нея всяка дама изглежда делова и същевременно секси. Никоя друга дреха не притежава качествата на мъжката бяла риза. Можете да я сложите с офис костюм или с джинси и високи токове – и в двата случая ще си е на мястото.

2. Сини джинси

Едва ли има друга дреха, която да бъде толкова универсална, толкова практична и толкова секси, както са класическите джинси.

3. Тренчкот

Откакто е ушит първият тренчкот, едва ли някога е излизал от мода. Можете да го сложите на всичко и да отидете навсякъде – от работа до вечерно парти.

4. Часовник

Семпъл, тип „мъжки“ часовник е задължителен елемент от тоалета. Освен, че ще знаете колко е часът, ще ви е лесно и да изглеждате максимално делова. Освен това ще можете да го носите години наред, без да излезе от мода.

5. Класически високи обувки

Не може без токове! Всяка жена трябва да има поне един чифт, дори да не ги носи често. Хубавите обувки променят всеки тоалет. Да не говорим как действат на мъжката половина…

6. Обувки тип „балерина“

Балеринските пантофки са много сладки и отгоре на всичко са и удобни. Просто неустоими…

7. Малка черна рокля

Задължително! Иначе какво ще облечете, когато ви потрябва?

8. Красива чанта

Чантата трябва освен да е удобна и да ви харесва. Ежедневно е пред погледа ви и пази най-необходимите ви вещи, чантата трябва винаги да е хубава, дори да сте склонни да направите компромис с дрехите.

9. Ефектно бижу

Бижуто е това, което придава характер и привлича погледите. Винаги избирайте бижутата си според характера и темперамента си.

10. Жилетка

Тази дреха е изключително практична. Пръв помощник е през хладните летни вечери и можете да я облечете върху памталон и рокля. Винаги изглежда сладка.
Източник: kozmetikata.com