Своеобразната антикласация на сп. „Тайм“ за най-безвкусно облечените знаменитости през 2008 г. оглави Ана Уинтур, най-влиятелната жена в света на модата, главна редакторка на сп. „Вог Америка“, съобщи в. „Дейли мейл“.

Нейната сребриста футуристична рокля от Карл Лагерфелд е призната от модните критици за най-ужасната през годината. Петдесет и девет годишната Уинтур се появи с този тоалет на официално мероприятие през май тази година.

На второ място е певицата Джанет Джексън, облякла на концерт прилепнал плътно по тялото златист комбинезон. На трето място е поставен дизайнерът Кристиан Сириано, който е носил златна риза на премиерата на филма „Сексът и градът“.

Следват актрисите Гуинет Полтроу, Кейт Босуърт и Кейти Холмс, а също певицата Бионсе. Почетното десето място в антикласацията е отредено на Мадона, която преди месец се появи със зелена рокля от Луи Вюитон.

За най-безвкусно облечена звезда през 2007 г. бе обявена актрисата Ева Грийн, едно от ммомичетата на Бонд.

Интересен е фактът, че Бионсе и Кейти Холмс, които модните гурута миналата година сочеха като пример за подражание, тази година са обект на много упреци.
Източник: actualno.com