Victoria’s Secret отново избраха Адриана Лима за представянето на свой нов продукт – последният модел сутиен Miracle Bra. 27-годишната бразилка ще се появи на всички рекламни материали за push-up сутиена.

Адриана е позната най-вече с изявите си за компанията за бельо, която даде основния тласък в кариерите и на други супермодели като Хайди Клум и Тайра Банкс. Първото й участие в модно ревю за марката е през 1998, а през 2000 г. става “ангел” на Victoria’s Secret и оттогава се появява без прекъсване на техни представяния.

Адриана ще заеме основна роля в модното ревю на компанията за 2008-ма, където ще представи на подиума сутиена за 5 млн. долара Fantasy Bra.

Адриана е имала връзки с известни личности, в това число и рок музиканта Лени Кравиц, с когото са разделени от 2003 година.

През април 2006 година в списанието GQ, Лима заява, че следвайки католическите си религиозни убеждения, тя все още е девствена, добявяйки – „Сексът е за след брака. Мъжете трябва да уважават моя избор. Ако не го уважават, значи не ме желаят“. През 2008 г. бразилката се сгоди за Марко Ярич. Връзката на двамата влюбени започнала преди девет месеца. /news24.bg