В търсене на лице за новия си каталог, наскоро модна къща „Nicowa” покани на кастинг модели от най-големите агенции в България. Кастингът се проведе в „Гранд хотел София”.

Сред кандидатките се явиха модели от най-авторитетни български модни агенции като „Визаж модел груп”, „Ексграунд”, „Ивет фешън” „Каста Дива”, „Некст уан” и др.

Лично г-жа Елеонора Александрова-Мейдън от немската централа пристигна в София, за да направи селекция на красивите български момичета и да избере лице за есенно-зимния каталог на марката. Женственост, интелигентност и индивидуално излъчване бяха качествата, които г-жа Мейдън държеше да види у моделите. Тя подчерта, че търси съблазън и екстравагантност у дамите, които могат еднакво добре да представят както елегантните облекла на марката, така и тоалетите, подходящи за всеки повод. След като г-жа Мейдън представи на колегите си в Германия избраните от нея български манекенки, в края на октомври се очаква да стане ясно, коя или кои от тях ще красят новия каталог на “Nicowa”. Официален фотограф на уникалния кастинг бе носителят на две награди „Златна игла” Ангел Цветанов. В настоящия момент произведения с марката “Nicowa” могат да се закупят в бутиците на „Рошавата гарга”, както и в Новотел „Пловдив”. /erogance.eu

Още новини в Novini.elitno.com