През този сезон образът на Bobo Zander Sport е като картина – изкусна и поетична. В основата на колекцията са застъпени нежните и меки елементи, които хармонират един с друг като акварелни краски. На пръв поглед, дизайнът изглежда семпъл, но при по-внимателно вглеждане се откриват множество женствени детайли. Високото качество и внимателния подход при конструирането на моделите са в основата на дизайна на италианската марка.
Актуалната за този сезон колекция на Bobo Zander Sport ловко играе с тенденциите, за да задоволи капризите на всяка модерна жена. Изключителното разнообразие на цветове, кройки и материи е подчинено на идеята за комфорт във всяка ситуация от ежедневието. Цветовата палитра се доминира от черното, с акценти на наситено кафяво, платинено злато, бежово и снежно бяло. Сивият цвят и неговите оттенъци присъстват много силно в колекцията, като дизайнерите смело ги съчетават със свежи и светли нюанси. Материите с груба нишка и строгата палитра, създадена най-вече от черното и мрачните нюанси на сивото, със силни акценти на снежно бяло, също допринасят за създаването на новия сериозен и внушителен имидж. Хитовите материи за сезона са мекият памук, пухкавата вълна, матов сатен и въздушен креп. Копчета и аксесоари от метал, рог и стъкло, памучни дантели и сатенени ширити доразвиват идеята на Bobo Zander Sport за модерен вид през студените месеци.
Ултратесните панталони упорито не искат да излязат от модата през последните две години. В комбинация с блузи от сатен, къси жакети или вталени шлифери, панталоните – цигара рисуват модерния силует на деловите момичета. С тесните панталони си позволете блузи с широки ръкави и специфични туники. Важно е да запомните, че талията отново слиза надолу. Отново са актуални дневните костюми за офиса. Актуални са тесни поли тип молив в светли тонове от бяло до карамел и меко сиво. Отново са ултрамодерни нежните ретро блузи. За еротична загадъчност допринасят и високите токчета например с аплици от сатен. С бижутата бъдете по-умерени, иначе ще изглеждате старомодно. Един часовник е напълно достатъчен. /erogance.eu

Още новини в Novini.elitno.com