„Мис България 2007“ Юлия Юревич изглежда невероятно във фотосесията, която засне за „Мис Свят“ топ фотографът Дилян Марков.

Фризьор, гримьор и стилист на ефектната фотосесия е известния Слав, който Юлия би искала да вземе със себе си и на престижния световен конкурс.

Снимките от фотосесията с роклите на Astella Atelier ще бъдат качени в официалния сайт на конкурса missworld.tv и ще представят нашата участничка в най-впечатляващото й амплоа – на изящна, красива и уверена в себе си жена.

Самата Юлия не иска от сега да се претоварва с големи очаквания: „Ако успея да се класирам, ще е прекрасно, защото все пак от 1994-та година няма „Мис България“, която да се е класирала в десятката.

За конкурса се подготвям с тренировки, спорт и освен това ще имам няколко специални изненади за журито. Общо 4 неща подготвям, сред които има танц и песен.“

За финалното дефиле на конкурса „Мис Свят“ тази година Юлия ще смае всички с вълшебна рокля на Astella Atelier, създадена лично от дизайнер Аля Милушева и ушита от бляскав плат на Ungaro Tissus със сребърни нишки, пресъздаващи усещането за бистроструен водопад.

Ефирният тоалет обгръща тялото като подчертава женствения силует на красавицата и вдъхновява и най-претенциозните критици.

„Спрях се разбира се на Astella Atelier за финалната рокля, защото е страхотна, с перфектна изработка, а имам и подходящите бижута към нея“ – не може да се нарадва Юлия Юревич.

Според официалния сайт на конкурса „Мис Свят“ (missworld.tv), таз годишният форум ще се проведе на 12-ти декември в града на златото и диамантите Йоханесбург, Република Южна Африка.

Пожелаваме успех на нашето момиче! /actualno.com

Още новини в Novini.elitno.com