Манекенката Теди Велинова оглави класацията на списание „Maxim“ за най-секси български силиконов бюст. На второ място се класира популярната попфолк певица Камелия, а третата позиция зае модела Биляна Йотовска.

В класацията за най-сексапилни прелести присъстват още три попфолк диви – Андреа, Алисия и Емилия, поставени съответно на четвърто, пето и шесто място. Седмата позиция в листата е за Мис България Вселена 2007 Гергана Кочанова.

Телевизионната водеща и модел Нели Атанасова заема осмото място в подредбата на мъжкото списание. Последните две позиции в класацията за най-секси силиконови гърди са за Снежина Вълкова и половинката на футболиста Елин Топузаков – Весела Тотева.

Манекенката Теди Велинова е родена в град Варна. Стартира професионалната си кариера на 14-годишна възраст и понастоящем е сред най-предпочитаните лица в родния моден бизнес.

Освен като модел, Теди Велинова се изявява още като стилист в различни български списания. Сред последните й проекти е стайлингът за голата фотосесия на телевизионната водеща Албена Вулева. /avtora.com

Още новини в Novini.elitno.com