Две момичета – модели на модна агенция „Интерсаунд” и носителки на титлата „Малка мис България” участваха в Лас Вегас на международния конкурс Cindеrella Scholarsbip Pageant (Пепеляшка).

Николета Йотовска от град Сопот и Никол Дочева от град Ловеч. Двете момичета се готвеха почти цяла година и освен от своите родители те се придружаваха и от президентката на Модна агенция „Интерсаунд” Ирина Папазова.

Николета се занимава със спортни танци почти от както се помни. С нея в Лас Вегас бе и партньора и по танци Атанас Скачков. Те се представиха отлично и заслужиха аплодисментите на повече от 500 участнички и похвалите на журито.

Никол пък бе подготвила народен танц-ръченица от ловешката хореографка Маргарита Дончева. А носията и бе пъстра и красива като българската природа и българската жена. Тя носеше сто подаръци за другите участници – малък дар от България, специално поръчани сувенири от Казанлък – сърцето на долината на розите. Тоалетите и са специално ушити за конкурса от дизайнера на конкурсите „Малка мис България” и LITTLE MISS PLANET г-жа Мариета Славчева от Модна къща „Пердита”. И наградата не закъсня. За представянето си в Шоуто на талантите с народен танц Никол получи лента корона и плакет като награда.

Така че Лас Вегас ни донесе щастие и казано на езика на хазарта Никол спечели джакпота.
Благодарим на всички, които ни помагат, за да се представят нашите момичета достойно по света. Благодарим на семействата и на малките принцеси за спечелените титли и награди. /erogance.eu