Манекенката Агинес Дейн и актрисите Гуинет Полтроу и Сара Джесика Паркър са най-елегантните жени според класацията на списание „Грация“.

Агинес Дейн води в класацията за втора поредна година. Гуинет Полтроу зае второто място благодарение на серия от сексапилни минирокли и зашеметяващи обувки, които избра за публичните си изяви напоследък.

Сара Джесика Паркър остава еталон за елегантност въпреки присмеха, който си навлече със зелената шапка на премиерата на „Сексът и градът“. Съпругата на френския президент Карла Бруни-Саркози е четвърта. Тя влиза в списъка за първи път. Следват манекенката Дейзи Лоу и актрисата Маги Гиленхал. Седмо място си поделят Ел Макферсън и Ума Търман. Осма е Натали Портман, девета – Кейт Хъдсън, съобщава БТА.

Десетото място е за Даша Жукова. Тази година от списъка на най-добре облечените жени на списание „Грация“ отпадна манекенката Кейт Мос. Миналата година тя беше пета. Най-вероятната причина са скандалите, свързани с начина й на живот, и бурната й връзка с музиканта Пийт Дохърти. /news24.bg