Emporio Armani Diamonds е един пример за това как в предпочитанията на жените често съществува хармония. Това е един от най-популярните женски парфюми, не само заради бранда върху флакона, но и поради спецификата на съставките: роза, амбра, пачули…

Emporio Armani Diamonds притежава леко загатната изтънченост, отговаряща на младата си група почитатели. Класическият аромат на розата е представен в нова светлина, oсъвременен е и мирисът му напомня на обиколка във фабрика за бонбони и идеята е да прилепне към розовия дрес код.

Няма да се спираме на известния контекст на този аромат и на съвместната работа между Emporio Armani и Бионсе…

Интерпретацията на розовият аромат тук е плодов (личи), тръпчив, сладък, цветен и достатъчно примамлив в своята игривост. Напомня на аромата на вино розе.

Ако ефектът на плодов коктейл може да се предскаже, то базираният на роза Emporio Armani Diamonds е създаден за съвременната жена и носи етикет: „младост“.

Резултатът със сигурност е самото анти безразличие и пълната противоположност на скуката, а тръпчивите нотки и бонбонените нюанси придават на аромата собствен характер и същевременно балансира и хармонизира аромата.

Мирисът е свеж, розов, леко цитрусов и сладък. Хората, които предпочитат тръпчиви бонбони ще го оценят. Хората, които харесват нотките от изтока вероятно ще се заинтригуват.

Това е парфюм, създаден за съвременни хора, с артистично виждане за света, хора, които мразят преструвките и кича.

Нотки: Личи, Малина, Роза, Фрезия, Лилия, Ветивер, Кедър, Пачули, Ванилия /kozmetikata.com