На Мистър „Менхънт” в Корея ни представи Христо Христов

Ето и неговите впечатления за самия конкурс:
  
  „Мистър „Менхънт” се проведе на 2 юни, като подготовката за него вървеше през всичките 6 дена, през които бяхме в Корея. Непрекъснато правехме репетиции и получавахме указания от организаторите как да се държим, какво да правим, къде да ходим.
  Кръговете бяха три: първи кръг – бански костюм; втори кръг – национална носия; трети кръг – костюм. В Сеул имаше представители от 50 държави. Присъстваха участници от всички континенти и от всички раси без изключение. През цялото време, докато траеше конкурса ни заснемаха камери, една от които беше на корейската национална телевизия.
  
  Финалът се проведе в голям нощен клуб. Гостите бяха около 200 души, включително много журналисти. Журито беше съставено предимно от жени, а поканените бяха само представители на елита. Цялото шоу се предаваше директно по Националната телевизия. Марките, с които ни обличаха бяха на местни дизайнери.
  
  Титлата Мистър „Менхънт” Свят спечели мароканския представител. Част от наградата е, че той подписва договори с много известни световни дизайнери. Срещахме се с много млади момичета, ама наистина много! През целия ден те бяха с нас и около нас. Снимахме се заедно, обаче за съжаление, така и нямам снимки с тях! Най-весело беше в мол-овете, в които ни разходиха през свободното време. Непрекъснато ни нападаха млади момичета, пипаха ни и ни се радваха.
  
   Другото, за което съжалявам е, че имахме само един ден за разходка, който прекарахме по местните мол-ове, които са подобни на нашите. Местата, които разгледахме бяха само централните части на Сеул, където са банки, офиси, заведения. Иначе градът е огромен и е нужно много време, за да видиш повече. Сигурен съм, че ако се върна някога там, ще отделя повече време, за да се запозная с местната култура, хора, кухня…”

erogance.eu