Красавицата се превъплати в тази роля за първата фотосесия на Вероника Пенева
  
  5-годишната Вероника бе удостоена със специална награда от конкурса Визаж Мини Моделс – професионална фотосесия, която й осигури председателят на журито Мис България Вселена 2007 Гергана Кочанова. Тя избра чаровното дете измежду 300 кандидати, като обяви Вероника за свой безспорен фаворит.

  Дългоочакваният фототест беше осъществен в лятната градина на South park, сред свежата зеленина на палмови дръвчета и елегантния интериор, съчетаващ контраста между бялото и черното.

  Контрастът е и основната тема на фотосесията, представяща Гери и Вероника в ролите на майка и дъщеря и показваща женската красота в два различни образа – на невинното дете и на екзотичната красавица. За да пресъздадат творческата идея на екипа и двата модела смениха по 4 визии и позираха заедно.

  Мис България Вселена сподели, че е останала очарована от младата си колежка: “Вероника е невероятно слънчево дете, което има голямо бъдеще в модата – смята Гергана Кочанова – Въпреки, че е толкова малка, тя позира като професионалист часове наред, без да се оплаква, че е изморена или че й е омръзнало. Тя има силно излъчване и смятам, че това е видно от крайния резултат – едни прекрасни кадри, от които струи невинност и магнетизъм.”

  С реализираната фотосесия Гергана се надява да успее да подпомогне кариерата на малката Вероника и тя да сбъдне мечатата си да стане професионален модел.

 erogance.eu