Дизайнерските облекла за бременни на Nida White вече са в България. Най-сетне дамите ще могат да бъдат истински красиви, докато очакват най- щастливия миг в живота си. Нежни цветове, леки материи и една прекрасна орхидея. Nida White ще сподели своите модели с нас, за да бъдат българките обявени заслужено още веднъж за най-красивите. Моделите са изключително стилни, удобни и изискани с чисти линии и приятни свежи цветове. Дали ще ги предпочетете за бизнес повод, гала вечеря или уикенд с приятели, изборът ви ще е безпогрешен и няма да остане незабелязан.
  Да бъдеш майка е дар, който всяка жена очаква с един особен трепет. Но наред с радостното чувсто идва умората, сутрешното гадене и подутите крака, а неусетно в гардероба не остават дрехи, в които вече да можем да се пъхнем. Ахналите погледи на приятелите, коментарите „Колко си наедряла” и снизходителното „Е, нали си хапваш за двама.” никак не помагат на една жена да се почувства красива и желана. А и ако в този миг ви поканят на официално събитие и трябва да се надяваме, че актуалната мода с висока талия ще ни помогне…или пък най-добрата ви приятелка не си представя кумата да е с гащеризон… тогава вариантите малко по малко се стопяват. Изморителните шопинг обиколки само доказват, че повечето дрехи за бременни са твърде старомодни, от странни материи или пък просто някой се е опитал да пригоди чувал за рокля.
  
  Да изглеждаш добре не е привилегия на тези, които са си намерили добри шивачки или имат възможност да пътуват в чужбина. Не е нужно да правите компромис със себе си. А когато сте облечени красиво и се чувствате добре, вашето бебе първо ще го почувства.
  
  Nida White става особено известна, когато създава колекцията си за бременни Amayi. Когато Нида е на почивка със съпруга си в Италия, ежедневните разходки сред забележителностите на древния Рим са съпроводени с чести почивки, много пица и тестени изделия. Непоносимостта към иначе любими нейни храни я кара да се усъмни и първото нещо, което прави след прибирането си в Банкок е тест за бременност. Положителният резултат е свързан с неописуема радост. Но с напредването на бременността Нида открива, че красиви дрехи за жени, които очакват най-красивия миг в живота си няма. Младата дизайнерка бързо става хит не само в родината си, защото меките нежни материи, които специално подбира и линиите, които деликатно подчертават трепетното очакване са най-добрите. Все пак Нида прави дрехи, които самата тя също да носи. Талантът й е отразен в Times и скоро моделите й се продават в най-добрите търговски центрове в няколко континента. Роклите на Нида Уайт могат да се намерят в Австралия, САЩ, Обединеното кралство, Австрия, Индия и т.н. Откриването на представителството Orchid by Nida White е истински комплимент за дамите в България. Сега вече можем да сме красиви винаги.

erogance.eu