След успешното приключване на снимките на втория клип от първия по рода си проект „Два клипа – един филм” – „Fame-Hero” поп певецът Ди-До посрещна новия летен сезон с нови идеи. Предложението на известна световна марка да стане нейно рекламно лице, го вдхнови за идеята да открие собствен бутик.


   Ди-До е избирал мястото два месеца, докато се спира на четиризвезден хотел над Златни пясъци с име на най-красивото цвете. Бутиковият СПА хотел е с прекрасна морска панорама, с открит и закрит басейн, панорамен бар и страхотно фоайе, в което е разположен бутика. Оказа се, че това е единственото място, в което можете да бъдат открити естествени японски перли тип „Байоа” от всички видове, цветове и големини, най-новите парфюми на световно известни марки, облеклата на марката, която Ди-До рекламира, пълните колекции на световно известни скулптори, чиито творби са в лимитирани серии миниатюри.
  В централно фоайе на бутиковия СПА хотел Ди-До е подбрал и подредил заедно с галеристката Ваня Маркова-Маркони изложба на известни български художници. На откриването на бутика всички дами получиха икебани от живи орхидеи с промото на новия клип на певеца на песента „Fame”, който вече се завъртя и в МТВ. Ди-До обра овациите и на чуждите туристи, гости на хотела, които също присъстваха на откриването на бутика и слушаха най-новите парчета на красавеца, който раздаде автографи на всички почитатели и фенове и обеща да представи в красивия СПА хотел и вторият си клип от проекта – този на песента “Hero” веднага след премиерата му в София.